Hij is weer vrij!!! (Van Jennifer dan…)

Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan weer door het leven als vrijgezellen. Een zucht van verlichting gaat door vrouwenland; de leukste man is weer ‘zu haben’. Althans… de geruchten gaan dat ie zijn oog al weer op iemand heeft laten vallen. Het huwelijk loopt op 2 oktober officieel ten einde. Vanaf die dag mogen ze ook weer trouwen.

Hier hebben we het van verloren: Angelina Jolie….

Het koppel leeft sinds januari dit jaar gescheiden van elkaar. Op 25 maart diende Aniston de echtscheidingspapieren in. Ze trouwden in juni 2000 in Malibu ten noorden van Los Angeles. Twee jaar eerder hadden ze elkaar leren kennen door een blind date. Een opvallend detail, want hoe blind kan het zijn als je zo bekend bent….

Hoe de twee de inboedel hebben verdeeld staat niet in de beschikking die door de rechter is ondertekend. Het tweetal wil niet kwijt waarom het tot een scheiding is gekomen.

Aanvankelijk speculeerden de media er lustig op los dat Aniston (36) geen kinderen wilde hebben en Pitt (41) juist wel. De actrice bekend van onder meer de serie Friends weersprak dat begin augustus echter. Eerder al had Pitt die geruchten naar het rijk der fabelen verwezen. Hij heeft naar het schijnt inmiddels een relatie met actrice Angelina Jolie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer