Vlak voor Valentijn! Romance tussen Jan Smit en Ireen Wust?

"En daar komt iemand aangerend met een telefoontje voor Ireen, waarschijnlijk een Balkenendetje ofzo", zei Mart Smeets gisteren bij het verslag van de zege van schaatster Ireen Wust. Maar het was geen politicus of iemand van het koningshuis. Nee, aan de telefoon hing ‘slechts’ de Volendamse zanger Jan Smit. Dat wist RTL Boulevard zojuist te onthullen. Presentator Jeroen Latijnhouwers en Albert Verlinde probeerden Smit te ontlokken of er meer dan vriendschap bloeide tussen de twee, maar ‘s lands meest begeerde vrijgezel liet dat in het midden.
Het blijkt dat de schaatster met gouden plak fan is van Jan Smit. Dat kwam hem ter ore, en dus stuurde hij vlak voor haar schaatsrit een videoboodschap per telefoon, waarin hij haar geluk wenste. Toen Wust de rit op haar naam schreef, kwam er dus telefonisch contact tussen de twee. Vandaag hebben ze elkaar ontmoet en Ireen heeft Jan uitgenodigd voor de officiƫle huldiging.

"Het is een spontane meid", stelde Smit in RTL Boulevard. Hij is sinds enkele weken weer vrijgezel, talloze meisjes zouden graag aan zijn zijde staan. Zo ook Ireen Wust? "Ik heb haar pas vanmiddag ontmoet, het is te vroeg om dat te zeggen", vindt Jan. Maar morgen is hij weer te horen in RTL Boulevard, waar Albert en Jeroen hem opnieuw het vuur aan de schenen proberen te leggen. Het is dan ten slotte Valentijnsdag… Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Jan Smit zoekt vrouw (via Linda!)
- Schaatsen.blog.nl: Wust wint goud!
- Nlpop.blog.nl: De naam is Smith, Jan Smith

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer