Tom Cruise eet menselijk weefsel

Ik heb al eerder gemeld dat Tom Cruise niet helemaal my cup of tea is met zijn hysterische en zweverige gedrag. Maar na de berichten die mij vandaag ter ore kwamen ben ik helemaal klaar met deze man. Op mij gaat hij geen indruk meer maken, bij mij maakt Tom Cruise geen enkele kans. Hij gaat namelijk de nageboorte van zijn kind opeten…

Hoe raar kun je zijn? Dergelijke berichten komen uiteraard van de Britse boulevardkrant The Daily Mirror, maar waar rook is, is vuur. Dus eet hij niet de nageboorte op, zal hij wel de navelstreng doorknagen. Tom Cruise gaat de nageboorte opsmikkelen omdat het eten van de moederkoek volgens hem zeer voedzaam is. Wel ja joh. Maak er een lekkere tosti van, pureer het tot shake of verwerk het inde spaghetti. Wat zijn verloofde, de 27-jarige actrice Katie Holmes er van vindt is totnutoe onbekend. Ik zou ‘m wegsturen. Dat kan toch niet? ‘Schat, er zit nog een stukje nageboorte tussen je tanden…’ In de aanloop naar de geboorte kwam de aanhanger van de Scientology-beweging al vaker met opmerkelijk nieuws. Het zal allemaal wel met elkaar in verband staan gok ik. Zo meldde hij eerder dat hij het liefst ziet dat zijn baby in totale stilte wordt geboren. Lawaai zou een negatief spiritueel effect hebben op een vrouw die aan het bevallen is. Holmes zelf is het volgens de Scientology-regels wel toegestaan om tijdens de bevalling te schreeuwen. Holy fuck, wat een zombie. Sluit deze man op! Hannibal!

Zie ook:

- Tom Cruise schreeuwt om aandacht

- Tom Cruise heeft raakgeschoten

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer