Tom Cruise laat depressieve Katie stikken

Tom Cruise heeft het voor elkaar. Hij heeft Katie gek gemaakt. Ze zit in een postnatale depressiena de geboorte van hun dochter Suri en Cruise schijnt niet of nauwelijks aandacht voor zijn treurige vrouw te hebben. Geheel te verwachten, want Cruise houdt niet van slapjanussen…

Dat Cruise niet zoveel opheeft met postnatale drama’s bleek vorig jaar toen hij heftig tekeer ging tegen collega Brooke Shields. Shields onthulde dat ze last had gehad van een postnatale depressie en dat ze daarvoor medicijnen had geslikt. Cruise noemde Shields toen onder meer een ‘slapjanus’.

Als ik Katie Holmes was zou ik zelfs zonder zwangerschap een postnatale depressie van die dodelijk vermoeiende figuur krijgen. Ik heb het er natuurlijk al eerder en eerder en eerder over gehad, maar die hele Tom Cruise is een grote aandachttrekker. Ik zag deze week voor de zoveelste keer zijn bankspring-act bij Oprah langskomen, en weer dankte ik de heer op mijn blote knietjes dat ik niet met deze man getrouwd ben. Niet dat dat ooit aan de orde is geweest… Maar dan nog: Ik zou ‘m zo mijn bed uit schoppen!

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer
 • karin

  en als Katie slim is (is ze dat??) dan zorgt ze ook dat ze NIET met deze gek trouwt. er is nog een mogelijkheid tot ontsnappen. ze zijn NOG niet getrouwd

 • Mike

  Alleen oppervlakkige media-gebrainwashde mensen kunnen hun mening vormen over iemand die ze nog nooit ontmoet hebben en alleen kennen uit roddelshows en roddelbladen. Ik heb dat interview gezien waar “hij heftig tekeer ging tegen collega Brooke Shields”. Ik heb ook Oprah wel is tekeer zien gaan tegen iemand die andere denkbeelden/gedrag had dan haar, zich nergens bewust van was en zelfs zijn excuses nog aanbood. En zo zijn er nog veel meer mensen die wel is vervelende meningen over andere mensen hebben.

  De enige reden waren iedereen hem nu opeens een vervelende man vinden is omdat de media hem zo geschetst heeft. Als je echt verstand hebt ga je niet een mening geven over iemand die je alleen “kent” uit roddelshows.

 • Wie zegt dat ze een postnatale depressie heeft? Bron? Of geloven we automatisch ieder bericht dat de wereld in wordt geholpen?

 • Kelly

  Mike, Tom Cruise loopt meerdere malen op televisie te verkondigen hoe hij denkt over Brooke Shield, medicijn-gebruik en postnatale depressie etc. En dan mogen we daar van jou niet op reageren? Hij vraagt erom hoor. En ik denk dat we niet kunnen zeggen dat we Cruise totaal niet kennen, de man loopt ongeveer met een uithangbord zijn liefde voor Holmes te verklaren. Dan vraag je erom hoor.

 • Tom

  Tom cruise is gewoon fantastisch!!!
  dat al die mensen van de roddelbladen gaan overdrijven moeten hun weten.Hun verdienen nou eenmaal op die sielige manier hun geld.
  Hij is gewoon een goede echtgenoot en vrouwen die zeggen gelukkig heb ik hem niet als man, haha die zijn gewoon jaloers!

 • Tom cruise

  hello people, i heard a lot of people gossip about me. I am very happy with katie and i will always be there for her when she needs me. She is fine and hasn’t some kind of an depression.Bye