Sylvie van der Vaart ‘geslepen en berekenend’

En het roddelcircus gaat door… Spiros Chalos, de voormalig manager van Sylvie van der Vaart, noemt de presentatrice ‘geslepen’ en ‘berekenend’, zo valt te lezen in de Telegraaf. Hij vindt het vreemd dat Sylvie ondanks haar priv√©problemen het toch nog presteert om stralend op rode lopers te verschijnen. Dat vind ik ook wel een beetje apart. Ik ben zelf twee jaar geleden gescheiden en had in die eerste periode absoluut geen behoefte aan feestjes en vooral om bij mijn kinderen te zijn. Als ik de berichten zo lees, is Sylvies kind vooral bij Rafael en Sabia. Ze rijgt de ene vakantie met het andere feestje aan elkaar… Ik kreeg deze week de Hunkem√∂ller-brochure in de bus en ik kon het niet helpen dat mij een gevoel van afkeer overviel. Ze raakt de credits een beetje kwijt…

Lees het gehele artikel in De Telegraaf

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer