Trijntje Oosterhuis (42) krijgt derde kindje

In de categorie ‘onverwachte berichten’: Trijntje Oosterhuis is zwanger. De 42-jarige zangeres verwacht in december een kindje met haar vriend Alvin Lewis. Door de zwangerschap verplaatst de zangeres haar clubtour en heeft ze haar optreden in de Heineken Music Hall eind dit jaar afgezegd. “Ik verheug me heel erg op deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga”, reageert de zangeres op de site van haar management. “In februari betreed ik gewoon weer het podium van de Ziggodome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook erg naar uitkijk.” Wow, nog een liefdesbaby dus. Het is haar van harte gegund!
De Songfestivaldiva heeft al twee zoontjes, Jonas (10) en Marijn (8) met haar ex-man Sander van den Eeden. Ook Alvin heeft al een kind uit een vorige relatie, zoon Eljah (7).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer