Caitlyn Jenner nu ook offcieel een vrouw

Eindelijk, het is zover. Op al Caitlyn Jenner’s officiële documenten staat nu niet alleen haar nieuwe naam, maar ook haar nieuwe geslacht. Op Caitlyn’s geboorteakte staat nu ‘Caitlyn Marie Jenner: Vrouw’ in plaats van William Bruce Jenner: Man’, meldt TMZ. Caitlyn was zelf niet in de rechtbank aanwezig om de papieren op te halen.
In juni stelde Caitlyn zichzelf voor aan het grote publiek door zich door de beroemde fotografe Annie Leibovitz te laten fotograferen voor tijdschrift Vanity Fair. Het was het gesprek van de dag. “Als ik op mijn sterfbed zou liggen en ik had dit allemaal geheim gehouden, zou ik denken: je hebt dus je hele leven verknald!”, vertelde ze tegen het blad over haar beslissing om op 65-jarige leeftijd toe te geven dat ze transseksueel is. Dapper hoor! Laten we hopen dat ze voor veel andere transseksuelen een voorbeeld is en het onderwerp bespreekbaarder kan maken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer