Kim Kardashians goede voornemen? De spagaat leren…

Schermafbeelding 2016-01-02 om 12.22.31Jij werd gisteren natuurlijk ook wakker met de prangende vraag; wat zal het goede voornemen van Kim Kardashian zijn? Wel, ik kan je uit je hoge nood verlossen. Ze wil de spagaat leren. Maar dat is niet alles! “De komende maanden wil ik van de zwangerschapskilo’s af”, schrijft Kim. En de stroom wensen houdt maar niet op. Ook het nieuwe huis moet in 2016 klaar zijn, want K&K wonen met hun kinderen North (twee jaar) en Saint (twee maanden) nog steeds bij Kims moeder Kris. “We zijn hard bezig knopen door te hakken zodat we de deadlines halen.” Kim is ook van plan een paar ‘coole’ fotoshoots te plannen voor haar website, weekeindjes op pad te gaan met haar Twitter-volgers en ze wil met haar gezin op vakantie. “Daar tijd voor vinden is al een project op zich.”

Meid, druk druk. Wat heb jij het zwaar!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer