First Full Touch Gigaset: een musthave voor vrouwen

Sinds kort telefoneer ik met de Gigaset SL910, de eerste full touch phone voor thuis. Ik ben enorm telefoonverslaafd en was aanvankelijk wat huiverig. Full Touch: zou dat dan net zo kwetsbaar zijn als mijn iPhone? Ik hou er namelijk erg van met de telefoon tussen mijn oor en schouder geklemd onder het bellen door de vaatwasser in te ruimen of het eten te koken. Een echt vrouwending, toch? Ik zal ‘m al de eerste week stuk op de plavuizen liggen… Maar deze telefoon maakt al het werk tussendoor zonder problemen mogelijk! Het is een prachtig gestroomlijnd model, zonder ‘eng’ kwetsbaar te zijn. En niet alleen bij mij viel ie in de smaak. Mijn zoontje rende er enthousiast op af: “Vet! Het lijkt wel een iPhone!” Het was een kleine teleurstelling voor hem dat er geen spelletjes op konden worden gespeeld, maar dat was voor mij juist weer een opluchting. Nee, zonder twijfel: dit is de allermooiste thuistelefoon die ik ooit in handen heb gehad! Navigatiesystemen, smartphones en tablets zijn er allemaal mee uitgerust, en binnenkort ook de huistelefoon: een touchscreen. Gigaset Communications introduceert met de Gigaset SL910 haar eerste full touch phone voor thuis waarmee het nog gemakkelijker wordt om te bellen en gebeld te worden. Met een aantal intuïtieve bewegingen scroll je eenvoudig door het telefoonboek, foto’s of de belgeschiedenis. De gebruiksaanwijzing is eigenlijk overbodig: ik begreep het allemaal meteen! De full touch phone van Gigaset is naast praktisch en gebruiksvriendelijk ook een genot voor het oog dankzij de platte behuizing van gepolijst metaal. De Gigaset SL910 is vanaf begin oktober verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 179,00.

De look ’n feel en mogelijkheden van de Gigaset SL910 sluiten perfect aan op de wensen van de consument: functioneel en hip, maar met een eigen karakter. En dit karakter kan men helemaal zelf instellen. De Gigaset SL910 kan volledig worden gepersonaliseerd met onder andere eigen foto’s en ringtone. Maar ook in stand-by modus kan het scherm naar eigen smaak worden ingesteld. Zo kan men ervoor kiezen een kalender weer te geven op het hoofdscherm, maar ook een analoge klok (heb ik! blij mee, want ik had geen klok in de kamer), de namen en foto’s van de belangrijkste contactpersonen of de meest gebruikte functies.

Telefoon als fotolijst

De handset van de Gigaset SL910 biedt met 3,5 MB geheugen ruimte voor maximaal 240 foto’s. Dankzij de hoge resolutie van het kleurenscherm worden deze foto’s in hoge kwaliteit weergegeven. De telefoon kan dan ook als fotolijst worden gebruikt waarbij de foto’s als screensaver voorbijkomen. Daarnaast kunnen foto’s worden gekoppeld aan contactpersonen uit het telefoonboek. Zo kunnen ook de nog niet lezende kinderen in huis keurig aan mama vertellen wie er belt!

De nieuwe full touch phone heeft een ingebouwde luidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit. Iedereen die een gesprek wil voeren met een groep mensen of juist de handen vrij wilt hebben tijdens het bellen ontvangt kristalhelder geluid dankzij de krachtige luidspreker. Vier verschillende handsfree-profielen zorgen er daarnaast voor dat het geluid kan worden aangepast aan het omgevingsgeluid. Of je nu in de tuin staat te bellen met gillende kinderen op de achtergrond of je tante belt in Nieuw-Zeeland, je krijgt het gevoel naast elkaar te staan tijdens het gesprek.
De Gigaset SL910 is vanaf begin oktober beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 179,00. Vanaf begin november zijn ook de SL910A met antwoordapparaat en SL910H als handset beschikbaar voor respectievelijk € 199,95 en € 159,95. Voor meer informatie over de Gigaset SL910 en andere producten van Gigaset bezoekt u www.gigaset.com/nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer