WAT? Hebben wij vrouwen een eigen tablet nodig?

Blijkbaar, want een technologiebedrijf uit Dubai heeft een Android-tablet gelanceerd die specifiek ontworpen is voor vrouwen. De ePad Femme – een tablet die op Android 4.0 draait en onder meer beschikt over een 8-inch scherm, een 1,5 GHz-chip en 16 GB intern geheugen – verschilt eigenlijk nauwelijks van een doorsnee Android-tablet. Enkel de apps die erop geïnstalleerd staan zijn vrouwelijk getint – er zijn toepassingen voor yoga, koken, shopping, en kleding – en de bureaubladachtergrond kleurt roze. Wat een onzin; dat kun je toch zelf op je eigen tablet ook instellen? Maar goed, misschien ben ik nu hypocriet, want de vrouwelijke TomTom destijds vond ik wel helemaal geweldig…Het is weinig waarschijnlijk dat dit volstaat om vrouwen massaal te doen zwichten voor deze tablet, meldt de website knack.be. Er zijn dan ook nog maar 7000 stuks van verkocht sinds midden februari. Dat de tablet maar 190 dollar kost verandert daar niets aan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer