Leuk je telefoon op met een cover met parels…ofzo!

Wij vrouwen nemen geen genoegen met ‘alleen een telefoon’. Het moet hip. Opgeleukt. En oh, hoe leuk is die van mij tegenwoordig! Ik heb een hoesje met parels. Jaja…mijn telefoon is nu echt in ieder opzicht bij beste vriendin geworden! Mijn parel-cover komt van HippeTelefoonhoesjes.nl, een nieuwe webwinkel, gespecialiseerd in allerlei soorten accessoires voor telefoons en tablets, waar je nog veel meer leuks kunt vinden! De hoesjes zijn ideaal om een saai toestel op te vrolijken en je telefoon of tablet te beschermen, maar ook zeer geschikt als cadeautje voor de feestdagen! Wanneer je bij een bestelling aangeeft dat het een cadeau is, wordt het presentje feestelijk ingepakt én ontvang je als verrassing een extra cadeautje. Ook voor maatwerk en speciale wensen kan je terecht bij de webshop. We like!Tablets en smartphones zijn niet goedkoop. Niet meer dan logisch dat je ze goed beschermt met een cover, hoes of sleeve. HippeTelefoonhoesjes.nl heeft een zeer uitgebreide collectie met beschermhoezen in kunststof, leer en zelfs van echt hout. Je kunt kiezen voor een back-cover, een full body case of een handige sleeve in een stoere print of gewoon effen. Kortom, je kies de stijl die bij jou past. Zo is er een backcover voor de iPod Touch4 voor fans van One Direction, een full body case voor de iPhone 5 en een leren case met riempje voor de iPad 4. Kun je niet kiezen? Wissel de covers om de paar weken af. Zo wordt bellen, sms’en, WhatsAppen en tweeten nóg leuker, simpeler en hipper!

Naast een ruime keuze aan beschermhoesjes heeft HippeTelefoonhoesjes.nl tal van andere accessoires voor telefoons en tablets, zoals styluspennen, touchscreengloves, buttonstickers, oortelefoontjes, speakers, houders en USB-sticks. Zo zijn er snoertjes in allerlei kleuren en lengtes, zodat je het juiste snoertje voortaan zo gevonden hebt. Foto’s, muziek en documenten neem je eenvoudig mee op een vrolijke USB-stick, bijvoorbeeld in de vorm van een ijsje, een stoere ninja of een schattige panda.

Muziek luisteren tijdens het sporten? HippeTelefoonjes.nl heeft hippe sportarmbanden: wasbaar, sportief en praktisch. Makkelijk bij het hardlopen, maar ook geschikt voor andere sporten. De sportarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren voor alle type telefoons.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer