Zondag Ladiesrun: Rotterdam in het teken van hardlopende vrouwen

Zondag 24 jun istaat Rotterdam in het teken van hardlopende vrouwen. Dan verruilen namelijk een flink aantal sportievelingen de hoge hakken voor sportschoenen om voor War Child kilometers te maken. Naast het sportieve element -deelneemsters kunnen meedoen aan de 3 km, 6,5 km en 10 km- wordt er tevens een Ladiesrun fair georganiseerd op het Glitterplein (aan de voet van de Erasmusbrug). Er moet natuurlijk, als er zoveel vrouwen op de been zijn, wél geshopt worden!

Op de Ladiesrun fair kun je shoppen bij de diverse stands met tassen, brillen, kleding en verzorgingsproducten. Daarnaast kun je relaxen op het Ladiesrun terras onder het genot van een hapje en drankje. De catering wordt verzorgd door het nabijgelegen Strand aan de Maas. DJ Femke zorgt voor de muzikale omlijsting. Het programma start om 10.00 uur. De Ladiesrun fair en het terras zijn geopend tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je kijken op www.ladiesrun.nl

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer