Cupcakes waar je niet dik van wordt!

Ik lees zojuist een bericht op nu.nl waar ik wel blij van word! Er komen cupcakes op de markt die ‘gezond’ zijn! Is dat even fijn? Ik ben namelijk een enorme fan van cupcakes. Eigenlijk van alle soorten taart en koekjes… Kwam de rest ook maar caloriearm…Na bekend werd dat wortelcake de populairste zoetigheid in Groot-BrittaniĆ« is, besloot Petit Pois cupcakes met verschillende groenten te maken. Petit Pois ziet bakken met groenten als de nieuwe keukentrend en komt met een gluten- en lactosevrije cupcake die slechts 179 calorieĆ«n bevat – de helft van een ‘normale’ cupcake. De boter in het recept is vervangen door courgette, pompoen of wortel en vormt samen met rijst en amandelen een cupcake. Daar bovenop zit een dun laagje suikerglazuur met een erwt gemaakt van marsepein. De cupcakes zijn (nog) niet verkrijgbaar in Nederland, wel zijn ze te koop bij Selfridges in Londen, Manchester en Birmingham voor omgerekend 6 euro per twee, zo meldt Daily Mail.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer