Plotseling lijnen? Einde relatie in zicht!

Mensen die ineens gaan lijnen terwijl ze een relatie hebben, zijn vaak van plan hun partner te verlaten. Zij vallen af om er voor een potentiële nieuwe partner zo goed mogelijk uit te zien, zo blijkt uit onderzoek naar het verband tussen geluk en lichaamsgewicht, gehouden onder ruim 2.000 mannen en vrouwen tussen de 16 en 55 jaar door de universiteit van Heidelberg in Duitsland. Ik geloof het direct. ik denk overigens wel dat er dan in veel gevallen al een andere partner in beeld is…Een meerderheid van de mensen die plotseling gaat dieten terwijl ze een relatie hebben, zou dit voor een mogelijke nieuwe partner doen. Onderzoeker en professor Thomas Klein meent dat er waarschuwingssignalen voor bestaan, zoals een plotselinge obsessie voor de sportschool en actief bezig zijn met sport en diëten, zo meldt Daily Mail. Lees hier het gehele artikel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer