Man Ontdekt Hormoon Geheim Voor Vrouwen

In het boek Het Hormoon Geheim legt Crispijn Hartzema op een begrijpelijke manier uit hoe je als vrouw op een natuurlijke manier hormonale problemen zoals o.a. PMS (Premenstrueel Syndroom) en overgangsklachten kan verminderen. Maar ook hoe je als man het beste met IMS (Irritable Male Syndroom) kan omgaan. Het boek is een praktische handleiding waar iedereen wat aan heeft. Of je nu net hebt besloten aan je gezondheid te gaan werken of al een echte ‘health guru’ bent. In dit boek staat jouw volgende stap naar een (nog) betere gezondheid.

Het Hormoon Geheim gaat via een 3 stappenplan in op welke hormoonverstorende voeding je echt moet vermijden, welke voeding het allerbeste is voor je hormonen (en vooral waarom). En hoe je yoga, meditatie, krachttraining en innerlijk energiemanagement
kan inzetten om het hormoonbalanstraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het resultaat? Je komt makkelijk op je natuurlijke gewicht, je krijgt meer (positieve) energie en klachten gerelateerd aan de mannelijke en vrouwelijke cyclus nemen af en kunnen zelfs  helemaal verdwijnen!

De 3de druk van Het Hormoon Geheim is nu via de boekhandel
te verkrijgen.

Voor meer informatie zie: www.hethormoongeheim.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer