‘Fans’ Anouk moeten zich ogen uit hoofd schamen

Vol verbazing heb ik de reacties gelezen op het bericht van De Telegraaf dat Anouks optreden gisterenavond niet doorging. Aardig wat mensen waren woedend! Ze hadden immers een paar uur vrij genomen, parkeer- en benzinegeld betaald en vonden dat Anouk zich niet moest aanstellen. Ik kan me niet voorstellen dat Anouk lekker relaxed in haar bedje heeft gelegen met een lichte verkoudheid. Om tot zo’n beslissing te komen, moet je echt heel ziek zijn en waarom zou je dat in godsnaam faken. De mensen die klagen en op haar afgeven noemen zich haar ‘fans’, nou, ik vind het een stelletje losers bij elkaar! Hoe kun je nou op afstand inschatten voor een ander of hij zich aanstelt? Ik hoop maar dat Anouk zich niet teveel van deze lunatics aantrekt en goed uitziekt. Simpele zielen…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer