Peter Jan Rens (63) en Virginia (20) krijgen een baby

Wat een maf stel: zes weken zwanger en dan al de wereld op de hoogte stellen. Dat je je beste vrienden verwittigd van het heugelijke feit; a la. Maar dat je tout Nederland het laat weten… Hoe dan ook: de heel veel jongere vriendin van Peter Jan Rens (63), Virginia (20), is weer in verwachting. Ze is nu zes weken zwanger, zo schrijft Peter Jan op Facebook.
Virginia heeft al een 6-jarig zoontje uit een eerdere relatie, Peter Jan heeft een dochter van 33. Het stel liet al eerder weten dolgraag een kindje samen te willen, maar Virginia kreeg enkele maanden geleden een miskraam. Ik weet dat ik niet zo mag oordelen…maar ik doe mijn dochter echt iets aan als ze met zo’n ontzettend oude vent voor de deur zou staan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer