Tygo Gernandt doet het met Victoria Koblenko

Waar rook is, is vuur, dat weten we allemaal! En dus kunnen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen dat er iets speelt tussen Victoria Koblenko en Tygo Gernandt. Ik begrijp haar echt niet. Wat moet je nou met Tygo? Ik moet de eerste vrouw die deze man aantrekkelijk vindt nog tegenkomen! Maar ja… Victoria is ook wel een ‘aparte’…Betrouwbare bronnen bevestigen tegenover De Telegraaf dat er wel degelijk iets speelt tussen de acteur en presentatrice. In Weekblad Prive gaf Tygo toe dat hij aan het daten is met een bekende Nederlander. Haar naam wilde hij echter niet noemen.

To be continued…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • gemma

    wat is er mis met tygo gernandt …is toch een leuk vent ik vind hem niet onaantrekkelijk …vind het een beetje raar dat je hier je eigen smaak opdringt…hij heeft humor heeft een stoer voorkomen vind die 2 ook goed bij elkaar passen beide excentriekelingen niks mis mee