Dave Roelvink achter tralies wegens ‘aanranding’

Tja Dave: je kunt je niet eeuwig uit de shit blijven praten. Als je in een paar weken tijd tot twee keer toe achter de tralies belandt, dan denk ik dat we kunnen stellen dat er echt iets niet helemaal spoort aan je. Want ja, jullie lezen het goed: Dave Roelvink heeft afgelopen weekeinde opnieuw in de cel gezeten. Hij gaf een vrouw een tik op haar achterste (je zou het een lichte aanranding kunnen noemen!), en daar was zij niet van gediend, zo valt te lezen in De Telegraaf. Volgens Dave was het een misverstand. Hij zag de vrouw voor iemand anders aan tijdens een avondje stappen in Amsterdam. Jaja. Dave had ongetwijfeld weer een borrel een nog veel meer ‘teveel’ op, en dat heeft zijn scherpte ietwat verminderd. Vermoeiend kereltje. Lees het gehele verhaal hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer