Niet zo aantrekkelijke zanger Simply Red deed het met meer dan duizend vrouwen

Dat je heel lelijk kunt zijn, maar met je geld en status toch aardig wat vrouwen je bed in kunt krijgen, bewijst de zanger van Simply Red. Deze man deelde het bed met meer dan 1.000 vrouwen. Vooral vlak na zijn doorbraak had hij zijn handen vol aan de vrouwen. “Het was als kinderen in een speelgoedwinkel. Je kan het niet voorstellen. De hele tijd zaten vrouwen achter je aan, het was fantastisch. Als je 24 bent, maak je je niet zo druk. Je bent onoverwinnelijk”, vertelt de ondertussen 54-jarige Hucknall. Ik vind het toch wel triest te lezen dat vrouwen zich dus zo makkelijk voor de voeten van een vent gooien met wie ze helemaal niets hadden gedaan als hij ergens in een fabriek aan de lopende band stond…Volgend jaar houdt Simply Red een re√ľnie om de dertigste verjaardag te vieren. De kans dat Hucknall dan weer elke avond een ander liefje heeft is klein. De zanger is in 2010 getrouwd met Gabriella Wesberry en samen heeft het paar een dochtertje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer