Little Black Dress Vodka: caloriearme wodka voor vrouwen!

Het Amerikaanse drankmerk Little Black Dress Vodka brengt speciaal voor vrouwen vier wodka’s op de markt. De drankjes zijn caloriearm en hoeven niet gemixt te worden. Precies waar wij vrouwen dol op zijn inderdaad! Het bedrijf heeft vier verschillende smaken wodka in het assortiment: puur, ananas met honing, blauwe bessen met granaatappel en zwarte bessen met vanille. Ik ben ontzettend benieuwd. Helaas is de drank vooralsnog alleen in Amerika verkrijgbaar.. De wodka kan puur gedronken worden en hoeft niet gemixt te worden met andere calorie-rijke dranken. Een glas Little Black Dress Vodka bevat 90 calorieën.Het bedrijf wordt volledig geleidt door vrouwen. “We wilden een merk creëren dat lekkere drankjes voor vrouwen maakt zonder dat er ingewikkelde cocktailrecepten aan te pas moeten komen”, zegt Laura Webb, brand director bij LBDV op de website Pursuitist. “Deze drankjes kunnen puur gedronken worden en dat scheelt een hoop gedoe en een hoop calorieën.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer