Lekker goedkoop naar een sterrestaurant

Nederland kent inmiddels 81 restaurants die in het bezit zijn van één Michelinster. Van deze restaurants hebben er inmiddels 15 hun diensten aangeboden via Groupon. Dat is bijna één op de vijf. De meest gehoorde motivatie is het aanboren van een nieuwe klantenkring. Mensen die nog niet tot de vaste bezoekers behoren kennis laten maken met koken en eten op sterniveau, tegen een introductieprijs. Onder de 15 restaurants vinden we namen als Karpendonkse Hoeve, De Saffraan, Hermitage, Bretelli en ’t Schulten Hues.Voor de consument is dit een mooie ontwikkeling. “Wat wij veel horen van klanten is dat eten bij een sterrestaurant een ‘aangename’ verrassing was. Echt een speciale belevenis dat eerder voelt als een avondje uit dan ergens ‘even’ een hapje eten,” geeft Jan Willem Kaasschieter, managing director van Groupon Nederland aan. “En dat is precies wat we willen aantonen. Voor een redelijke prijs kan je rekenen op een heerlijk luxe ervaring. Regelmatig is er een overnachting bij het diner te boeken waardoor je ook kan genieten van een mooi wijnarrangement. Op deze wijze zorgen we voor een nieuwe klantenkring voor de high end restaurants.”

Vanaf vandaag kan de consument terecht bij restaurant Mijn Keuken in Wouw. Voor € 99,- kan je met twee personen genieten van een heerlijk 7 gangen diner. Mijn Keuken is inmiddels het 13e restaurant dat voor de tweede maal een samenwerking aangaat met het marketingbedrijf. Mijn Keuken is sinds 2008 in het bezit van een Michelinster en telt 16 GaultMillau-punten.

Meer informatie over deze nieuwe actie van Mijn Keuken vind je hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer