Glas in wijn van de Lidl

Schermafbeelding 2015-10-06 om 14.27.35Kijk je uit met je wijntje? De Lidl heeft maandag gewaarschuwd dat er glasdeeltjes kunnen voorkomen in de flessen zoete witte wijn. Het gaat om flessen Comté Tolosan Moelleux blanc 2014 van Leroy Chevalier. De flessen hebben het lotnummer L3054AA. Omdat mensen bij het drinken gewond zouden kunnen raken, kunnen klanten de flessen terugbrengen naar de winkel.

Vorige week was al gewaarschuwd voor kleine glasdeeltjes in flessen witte wijn Graves Supérieures. Die flessen, met code L521601A4, worden onder meer verkocht bij SPAR, PLUS, Dirk van den Broek, Dekamarkt, Boni, Jan Linders, Poiesz, DEEN en MCD. Het is niet bekend of voor die wijn dezelfde soort flessen is gebruikt als bij de Comté Tolosan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer