Vrouw is ‘schijnzwanger’ van een vijfling

En dan nu een verhaal in de categorie ‘knettergek’. Een Canadese vrouw uit Quebec maakte iedereen wijs dat ze zwanger was van een vijfling. Ze vertelde haar partner een maand nadat ze elkaar via het internet hadden leren kennen dat ze zwanger was. In eerste instantie maakte ze hem wijs dat ze een tweeling verwachtte, maar al snel werd het een drieling, daarna een vierling en een week voor haar uitgerekende datum zelfs een vijfling. Ik zou dat toch echt even op een echo willen zien…

De aanstaande vader maakte een Facebookpagina waar hij familie en kennissen op de hoogte hield van de zwangerschap. De donaties stroomden binnen, zodat het stel een babykamer met vijf bedjes in kon richten. Maar toen gingen ze naar het ziekenhuis voor een controle… Daar werd de goede man gezegd dat zijn corpulente vriendin helemaal niet zwanger was. De man wilde, uiteraard,  niets meer met haar te maken hebben en zal alle donaties teruggeven. Dat is dan wel weer netjes. De vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen voor een psychiatrisch onderzoek.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer