Willibrord Frequin wil niet dat zijn vrouw een spijkerbroek draagt

Willibrord Frequin vindt dat het huishouden puur voor vrouwen is, zo blaat hij in de LINDA. Goddank voor deze man heeft hij zijn 53-jarige vriendin Gesina. “Maar ik doe een bekentenis: omdat Gesina nog zo hard werkt, ruim ik de vaatwasser weleens in en uit. Lief hè?” Ook vindt Willibrord het absoluut niet kunnen als een vrouw voor het uitgaan een spijkerbroek aandoet. “Als Gesina een spijkerbroek aan zou trekken, heeft ze een probleem. Dat vind ik niet lief. Ik ben een rokken- en hakkenman.” Lekker ouderwets zeg. Maar ja, er zijn vrouwen die dat heerlijk vinden, zo’n man! En dan nog de opmerking over zijn mogelijke botte hond zijn:  “Veel mensen zien mij zo, maar ik ben de galantste man van Nederland. Ik doe voor een vrouw de deur open, help haar in de jas, zeg dagelijks hoe mooi ze is en maak foto’s van haar.”

Juist.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer