Ben & Jerry’s brengt speciaal ijs op de markt vanwege de legalisering van het homohuwelijk

Wat tof! Ter ere van de legalisering van het homohuwelijk in de Verenigde Staten heeft Ben & Jerry’s de smaak ‘Chocolate Chip Cookie Dough’ omgedoopt tot ‘I Dough, I Dough’. Ik hou er enorm van als bedrijven zo ludiek op de actualiteit inspringen. En dit is ook nog eens voor een bijzonder goed doel!Ben & Jerry’s viert op deze manier dat vrijdag het homohuwelijk in de Verenigde Staten werd gelegaliseerd. De naam ‘I Dough, I Dough’ verwijst naar de geloftes die huwende stellen afleggen. De Amerikaanse ijsmaker staat bekend als voorvechter van rechten voor LGBT’s. Het homohuwelijk-ijs zal niet in Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn, maar is wel te bestellen op de website van Human Rights Campaign.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer