Bijna 100 en dan toch een brief krijgen omdat je zwanger bent?

Doris Ayling hoopt in november 100 jaar te worden, mar ze kreeg onlangs een bijzonder stukje post binnen. Een brief waarin stond dat ze zwanger was. Ze nam met grote verbazing de brief door waarin stond dat ze een urinestaal moest meenemen naar haar afspraak. Het ziekenhuis had zelfs haar geboortedatum juist, maar blijkbaar ging er daardoor geen belletje rinkelen bij de administratie. Het ziekenhuis heeft zich ondertussen al verontschuldigd voor de administratieve fout. Ach, lachen toch? “Hoe kan ik nu zwanger zijn?”, vroeg Doris zich af. “Ik ben bijna 100, ik heb drie kinderen en twintig klein- en achterkleinkinderen”. Haar 76-jarige zoon Brian ziet er wel de humor van in: “Doris heeft er plezier door gehad en iedereen heeft eens goed kunnen lachen.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer