44-jarige bevalt zonder het te weten van jongetje

Een bizar verhaal! 44-jarige Haarlemse vrouw is vorige week zaterdagavond bevallen van een zoontje, terwijl ze niet wist dat ze zwanger was. Moeder Marielle vertelt dat ze op 22-jarige leeftijd te horen kreeg, dat ze helemaal geen kinderen kon krijgen. Zij en de vader, de 49-jarige Peter, zijn nog steeds in shock. Dat kan ik mij heel goed voorstellen! Wat een toestand moet dat zijn! “Ze was zaterdag helemaal niet lekker en verloor wat water en bloed. Ik zei tegen haar dat ze even onder de douche moest gaan staan,maar ze moest op een gegeven moment naar het toilet. Daar heeft ze zeker veertig minuten op gezeten. Ik hoorde allerlei kreunen dus ik dacht echt: dit is niet goed. Maar ik heb er geen moment aan gedacht dat ze aan het bevallen was”, vertelt de 49-jarige Peter. Gek hoor. Als je mij zou zien tijdens mijn bevalling… (overigens ook daarvoor, niet te missen!) “Ik had daarvoor een soort geluid gehoord en een plons dat er iets in de pot was gevallen dus ik zei tegen haar dat ze haar benen moest spreiden. In de toiletpot zag ik twee handjes en twee voetjes en twee oogjes die me aankeken. Ik zag meteen dat er een baby was geboren.” Het jongetje heeft de naam Peter Gerrit Mattieu gekregen en maakt het goed. De moeder heeft tijdens de zwangerschap gerookt en zat een maand geleden nog in een achtbaan in Walibi. “Ik ben ook aan de lijn gegaan, want ik kreeg een beetje een volle buik”, zegt ze tegen de krant.
Ongelooflijk… Ik hoop dat ze heel gelukkig worden met het kleine ventje en dat hij niets heeft overgehouden aan de manier waarop hij in de buik heeft gezeten…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • rob

    ik ben rob die op zoek is naar meer sex met oud vrouwen die ok is op zoek naar meer sex daar ben je op de goed ades daar hou ik er zo veel van sex en kan ok zo goed neuk en bef en ok meer standje doen met er kaar bij mijn huis en ok lik in jou kond en neuk in je kond en ok aan jou tiet lik en je maag ok in mijn mond plas en mijn ades is rustenburgerlaan 111 in haarlem ik heb zo veel zin in sex kan ge woon door gaan met de sex de week laan toe maandag en tot vrijdag zo laan kan ik door gaan met de sex wie van de vrouwen wil met mijn doen met sex