Bieden op de vrouw van een ander: hoeveel is ze waard?

Het moet allemaal niet gekker worden zeg! Ashley Madison werkte aan een app waarmee gebruikers geld op vrouwen van andere gebruikers konden bieden, lees ik hier. Via de app, genaamd ‘What’s Your Wife Worth’, konden mannen een foto van hun vrouw uploaden, waarna andere gebruikers geld op de vrouwen konden bieden. Hoe hoger het bedrag, hoe meer de vrouw waard is. De app zou geen onderdeel uitmaken van de vreemdgangerssite Ashley Madison, maar als een nieuw product onder moederbedrijf Avid Life Media worden uitgebracht. Wat een afschuwelijke toestanden. Nog even en we gaan de bruidsschat weer invoeren. Avid Life Media-ceo Noel Biderman heeft in juni van 2013 over de app gecorrespondeerd met andere werknemers. “De keuzes zouden ‘plaats je vrouw’ en ‘bied op de vrouw van een ander’ moeten zijn. Maar ik weet niet of we ook naar de echte namen moeten vragen, in plaats van gebruikersnamen”, aldus Biderman in een e-mail. Toen de designer van Avid Life Media het eerste ontwerp van de app aan Biderman toonde, was hij direct enthousiast: “Dit is echt goed.” What’s Your Wife Worth is nooit uitgebracht omdat de app “enorm slecht ontwikkeld” zou zijn. In de e-mailconversaties is tevens een apk-bestand van een vroege versie van de app te vinden, die Android-gebruikers kunnen installeren.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer