Beha-bandjes kunnen je leven redden…

Een beha zit misschien niet altijd even lekker, maar het kan wel je leven redden. Hoe? Nou, het is een perfecte afweer tegen bliksem, zo beweest een Chinese vrouw. Zij werd maandag getroffen en kan het verhaal nog navertellen met dank aan het feit dat ze een beha droeg, aldus de Southern Metropolis Daily. De vrouw  wilde een paraplu brengen naar haar zoon, die in een park aan het hardlopen was toen het plots begon te regenen. Ze was naar hem op zoek toen de bliksem de paraplu raakte. Voorbijgangers zagen haar op de grond liggen en alarmeerden de zoon en de alarmdiensten.
Volgens Shen Han, professor aan Zhongshan University, was de paraplu de belangrijkste reden waarom ze werd getroffen door de bliksem. Hij voegde daaraan toe dat haar behabandjes haar leven hebben gered. De bandjes hielden de stroom weg bij de vitale organen. Doktoren lieten weten dat Lai twee brandwonden op haar borst had. De patiënt was nog bewusteloos toen ze in het ziekenhuis aankwam, maar kwam al snel weer bij. De vitale organen van Lai lijken onbeschadigd, maar moeten nog verder worden onderzocht voor zeker is dat de vrouw geen permanente gezondheidsschade heeft geleden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer