Voorbeeldmoeder Daphne Deckers weer op de Manolo’s

Moeders; er is nog hoop. Nederlands voorbeeldmoeder Daphne Deckers ziet licht aan het eind van de tunnel vol speelgoed, kwijl, flesjes en poepluiers. Ze vindt zichzelf weer helemaal terug sinds haar kinderen naar schoolgaan.

Daphne Deckers is meer dan een moeder, zo zegt ze zelf in Beau Monde. "Jarenlang heb ik over de grond gekropen, broodkorsten onder de bank vandaan geschraapt en mezelf onder laten kwijlen. Maar nu bloeit de vrouwelijke kant in mij weer helemaal op."

Na de geboorte van een moeder nu ook de geboorte van een nieuwe Daphne?

Daphne’s kinderen zitten sinds kort allebei op school. Ze vertelt dat ze vroeger alleen incidenteel een ‘Assepoesterbeleving’ had en alleen naar een première ging om zichzelf weer eens op te kunnen doffen. "Maar in mijn tas zaten de sloffen die ik op de terugweg aandeed omdat ik voor twaalf uur thuis wilde zijn. Om nog even aan de kinderbedjes te kunnen staan." Zo leer je vanalles van de voorbeeldmoeders. Nooit geweten dat je high-heeled niet je kinderen een goedenacht kon wensen…

Gelukkig voor Daphne verandert alles. De Spaanse voetenwarmhouders zullen wat vaker in de kast blijven. "Niet dat ik nu op mijn Manolo’s door de tuin struin, maar het gaat er weer op lijken."

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer