MoederGoed! introduceert borstvoedingscovers van Bébé au Lait

De borstvoedingscover is een uniek product overgevlogen uit Amerika om discreet en vertrouwd borstvoeding in het openbaar te geven. Borstvoeding geven in het openbaar kan soms een uitdaging zijn. Vanuit de behoefte om discreet, vertrouwd en op openbare plekken bijvoorbeeld kroeg, park, bos, restaurant en het strand borstvoeding te geven, ontwierp het Amerikaanse bedrijf Bébé au Lait de borstvoedingscover. Op elk moment je baby voeden, wanneer jij het wilt. Je houdt oogcontact met je baby, en je kindje wordt niet afgeleid door de omgeving en kan rustig drinken.De borstvoedingscover is een groot succes en bereikte een enorme populariteit onder de Hollywood mama ́s zoals Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts en Liv Tyler. Een product die je als borstvoeding gevende moeder niet mag missen. De borstvoedingscover is exclusief in Nederland verkrijgbaar in meer dan 20 exclusieve trendy en hippe designs bij www.moedergoed.nl.
Verkoopprijs Bébé au Lait Borstvoedingscover € 29,95.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Tahnee

    Beste moeders,

    Super handig die borstvoedingscover van Bébé au Lait, maar deze is in Nederland niet slecht op één site verkrijgbaar, maar ook via Milk & Honey Baby!