Man uit café gezet na gezeur over openbaar borstvoeden

Een café-eigenaar in het Australische Rockhampton krijgt op social media niets dan lof. Jessica-Anne Allen gooide namelijk een man die klaagde over een vrouw die borstvoeding gaf in het openbaar uit haar café. Hulde hoor. “Er kwam een man van middelbare leeftijd naar haar bar. Hij wilde ons even op hoogte stellen dat er een vrouw in het café borstvoeding aan het geven was. En of wij wilden vragen of ze zich even kon bedekken”, zo laat ze The Brisbane Times weten. Dat kwam hem duur te staan. “Ik zei hem dat we geregeld groepen vrouwen en moeders ontvangen. Wij zouden een moeder nooit vragen zich te bedekken wanneer ze haar kind voedt”, aldus Allen. “Ook zei ik tegen hem dat er binnen nog voldoende zitplaatsen waren, ver weg van de vrouw. Het leek alsof hij dat prima vond.” Maar toen de eigenaresse de man zijn koffie bracht, zag ze dat hij toch, tot ongenoegen van de vrouw, zijn mond niet had kunnen houden. “Hij liet me weten dat hij er iets van had gezegd”, vertelt Allen. De man zei ook dat Allen de volgende keer wél moeten vragen of ze zich wilt bedekken. Allen was geschokt door het gedrag van de man. Ze deed vervolgens zijn koffie in een meeneembeker en vroeg hem vriendelijk het café te verlaten.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer