Mannen wachten jaarlijks ruim een dag voor een pashokje

Een man wacht jaarlijks gemiddeld 26 uur op zijn vrouw of vriendin bij een paskamer, zo blijkt uit een nieuw Engels onderzoek. Dat is precies de reden waarom ik niet met een man wil winkelen. Ik krijg er echt de zenuwen van, zo’n vent op een stoel voor een pashokje. Ruim 63 procent van de mannen gaat een keer per week met zijn vrouw of vriendin gaat shoppen, zo blijkt uit een onderzoek dat een Brits winkelcentrum hield onder 1.000 mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar.De meeste vrouwen zeggen gemiddeld een half uur door te brengen in een pashokje. Dat betekent dat de meeste mannen op jaarbasis ongeveer 26 uur bij een pashokje staan te wachten. Om de tijd te doden checken de meesten de voetbaluitslagen of hun Facebookpagina op hun telefoon. Ook iets eten of drinken of een vriend bellen zijn populaire activiteiten tijdens het wachten. Ruim 68 procent van de mannen gaat mee shoppen omdat ze geloven dat het hun vrouw gelukkig maakt. Dertig procent van de ondervraagden denkt dat samen shoppen de beste manier is om tijd met elkaar door te brengen. Een kleine 27 procent wil zijn mening kunnen geven over de outfits die zijn vrouw of vriendin past. Het onderzoek geeft niet aan of die mening ook op prijs gesteld wordt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer