Vrouwen in pyjama voor man onweerstaanbaar

Ik vind naakt slapen helemaal niets. Dus slaap ik altijd in mijn ondergoed. Een pyjama vind ik zo oncharmant! Maar…daar denken mannen heel anders over. Zij vinden ons juist woest aantrekkelijk als we een pyjama aan hebben! Je weet dus wat je te doen staat morgen! Even een pyjama scoren. Wel zo lekker in de winter… Dit mannend dat zo leuk vinden. blijkt uit onderzoek van een matrasbedrijf waarvoor 1.912 mannen en vrouwen werden ondervraagd over hun nachtmode, meldt Daily Mail. De top drie van de meest gewilde nachtmode is een pyjama (37 procent), lingerie (32 procent) en een nachtjapon (27 procent). Daarnaast vindt ruim één op de vijf mannen het aantrekkelijk als een vrouw kleding van hem aantrekt als ze naar bed gaat, of het nu een shirt, pyjama of blouse is. 16 procent van de mannen ziet een vrouw het liefst naakt in bed. Meer dan de helft van de mannen vindt de pyjama leuk bij zijn vriendin of vrouw, omdat het ‘zo schattig’ staat. Een vijfde van de mannen vindt de pyjama ook daadwerkelijk aantrekkelijk. De ondervraagde vrouwen vinden het totaal niet aantrekkelijk als een man in een voetbalshirt slaapt. Zij zien het liefst een simpele boxershort bij hun vriend of man. Op de tweede plaats vinden zij een pyjamabroek zonder het shirt de meest sexy uitstraling geven tussen de lakens. Bijna acht op de tien vrouwen en zeven op de tien mannen verkiest comfort van de pyjama boven de aantrekkelijkheid. Op de vraag of de partner invloed heeft op de nachtkleding, zei 71 procent van de mannen nee. Vrouwen zijn hierin minder overtuigend met 35 procent.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Volledig mee eens! Het is ook leuk en spannend als je nachtkleding of een leuke lingerie set aan hebt. Er zijn tegenwoordig leuke webshops die ik kan aanraden o.a. beautybyfashion.nl snelle levering voor 20.00 besteld, morgen direct in huis