De liefde van de vrouw gaat door de maag

Wij vrouwen schijnen helemaal niet zo gevoelig te zijn voor dure ringen of kostbare cadeaus als de meeste mannen denken. Wij willen mee uit eten worden genomen. Vooral daarmee kunnen mannen ons hart winnen.

Althans, dat zeggen wetenschappers van het Britse Imperial College Londen. Volgens hen maken peperdure cadeaus duidelijk dat de man serieuze bedoelingen heeft. Hij loopt zo wel het risico dat hij door de vrouw wordt gedumpt nadat ze het cadeau heeft gekregen.

Mee uit eten worden genomen is leuk, maar een man die zelf lekker kan koken scoort nog beter!

Anderzijds zijn vrouwen niet onder de indruk van ‘goedkope’ cadeaus.

De beste manier om een vrouw te verleiden, concluderen de wetenschappers, is haar uit eten te vragen, of uitnodigen voor een avondje uit. Dat is ook duur, maar de man loopt niet zo’n groot risico. Immers, een vrouw die niet in hem ge├»nteresseerd is, zal niet snel op de uitnodiging ingaan, en iemand uitnodigen kost nog niets, zo valt te lezen op www.rtl.nl.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer