Reken je beste sekstijdstip uit

Eerder deze week viel ik halverwege in een berekening die werd gemaakt op de radio. Ik telde druk mee, maar aangezien ik een slecht rekenfiguur ben, haakte ik al snel af. Ik wist ook niet waarvoor ik telde, dat maakte het ook allemaal wat ongemotiveerd. Maar aan het einde bleek dat ik toch beter mee had kunnen doen. De uitkomst zou namelijk MIJN beste tijd voor seks zijn… Gelukkig heb ik ‘m nu ook op het net terug gevonden.

De formule is opgesteld door professor Clare O’Connell van de universiteit van Cardiff en luidt als volgt: AL : T + 10 x AG : SF x G = Totaal : 60 = ST. Juist ja…. Maar op deze manier moet het je wel lukken…

Bereken het aantal eenheden alcohol dat je deze week gedronken hebt (AL). Een gewoon glas wijn is 1 eenheid, een pintje is 2 eenheden.

Deel dit getal door het tijdstip van de dag dat je het liefst seks hebt (: T). 1,5 is ‘s morgens, 2 is ‘s avonds.

Tel bij dit getal 10 op (+10).

Vermenigvuldig met je leeftijd ( x AG).

Deel dit getal door het aantal keren dat je per week seks hebt, je wekelijkse seksfrequentie dus (: SF).

Vermenigvuldig met 1,5 als je een vrouw bent en met 2 als je een man bent (x G).

Deel dit totaal door 60 en tel het op bij 06.00 uur. Als je dus een score van 11,75 haalt, dan is jouw ideale moment om te vrijen 17.45 uur (0,75 is drie kwartier).

Mijn beste tijd zou 15.00 ’s middags zijn… Jammer dat we dat tijdstip vandaag al gehad hebben. WAT EEN ONZIN!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • marie

    Mijn beste tijdstip is 07:15 ‘s morgens…. Lijkt me ook niet helemaal de bedoeling, als ik er dan aan moet denken. Dan slaap ik nog!