Zestig procent heeft seks op het werk

Ik probeer me er een voorstelling bij te maken, maar het lijkt me gewoon te riskant: seks op de werkvloer. Maar ruim 60 procent van de werknemers heeft op het werk wel eens seks gehad met een collega. Stoere mensen allemaal. Nou ben ik getrouwd met een collega en aangezien ik al vier jaar vanuit huis werk, kun je stellen dat wij ook onder die 60% vallen. Maar ik denk niet dat ze dat bedoelen.

Dit alles is gebleken uit een enquĂȘte die de website voor vacatures Jobtrack op zijn internetpagina heeft geplaatst, meldt De Telegraaf.

Opvallend is dat mannen veel vaker dan vrouwen aangeven dat zij meerdere keren met verschillende collega’s de liefde hebben bedreven tijdens werktijd. Met name mannen van boven de 45 jaar zijn erg actief, zo blijkt uit de antwoorden van ruim 750 mensen. Ik vermoed dat we hier toch wat grootspraak horen.

Het onderzoek maakt korte metten met de gedachte dat liefde altijd een voorwaarde is voor seks. Uit de antwoorden op de website komt naar voren dat ongeveer 55 procent van de werknemers een of meerdere keren verliefd is geweest op een collega. Verder blijkt dat mannen vaker verliefd worden op een collega dan vrouwen. Dames vallen op hun beurt weer iets vaker voor hun baas.

De stelling dat liefde op de werkvloer verboden zou moeten worden, onderschrijft slechts 9 procent van alle ondervraagden. Ongeveer driekwart geeft aan dat er juist meer liefde tijdens het werk moet worden geuit. Ja, lijkt me inderdaad een goed idee. Geef je baas een flinke beurt, in zijn kantoor, met de luxaflex omhoog. MOET KUNNEN!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Leezje

    mmmhhhh…. teveel koffie????