Geef een vrouw nooit een bijl….

Soms krijg je een bericht onder ogen waarvan je denkt: ZO! Dat is me nog eens een staaltje girlpower! En dit keer kwam dat bericht uit onverwachte hoek. Een Pakistaanse vrouw van 45 was het overspelige gedrag van haar man zat. Ze heeft hem onthoofd en in stukjes gehakt. Way to go girl!

De vrouw heeft de verminkte lichaamsdelen in het riool gelazerd; hetzelfde wat je met je uitwerpselen doet: WEG ERMEE!

De druppel voor d evrouw was het moment geweest waarop haar man doodleuk aankondigde dat hij er wel een vierde vrouw bij wilde nemen. Ja HALLO! Wat denk je zelf joh!

De boze echtgenote kreeg bij de gruwelijke moord hulp van twee mannelijke familieleden. Ze doodde haar man, een welgestelde aannemer, in zijn slaap. De politie kwam de misdaad op het spoor nadat de broer van het slachtoffer alarm had geslagen. De vrouw heeft inmiddels bekend.
De vrouw verklaarde tegen de politie dat ze al langer problemen had met de ontrouw van haar echtgenoot.

Uiteraard mag de man van de Islam wel vier vrouwen hebben. En hoewel polygamie niet de norm is in Pakistan, is het ook geen zeldzaamheid. En dus was de man niet in overtreding. En ik gok zomaar de de vrouw met de bijl dat wel was….

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer
 • Mark

  ongelofelijk hester, ben jij net ontsnapt uit een inrichting ofzo? ontrouw is ontrouw, ok. maar hoe jij kijkt op een mensenleven is een stuk erger en zieker dan ontrouw: “hetzelfde wat je met je uitwerpselen doet: WEG ERMEE!” of “way to go girl”. Je lijkt me ook het bekende zielige type vrouw dat het een stuk minder erg vind als een vrouw vreemd zou gaan, dan is het zeker rechtvaardig, omdat het een vrouw is, en ze waarschijnlijk emotioneel verwaarloosd is ofzo (heb ik van Oprah, vreselijk eenzijdig programma trouwens)

  Ik geef je 1 tip, geef je man (als je die al hebt, wat ik me niet kan voorstellen) nooit een bijl! haha

 • Olivier B. Bommel

  quote:”En dus was de man niet in overtreding. En ik gok zomaar de de vrouw met de bijl dat wel was….”

  ja wacht dacht je dan!!! hoe zou de wereld eruit zien als iedereen elkaar met een bijl bewerken als er iets gebeurt wat in hun ogen onrechtvaardig is?

 • Hester

  Jongens, jongens, jongens…

  Hebben jullie ooit van chargeren gehoord? Moet je eens opzoeken in het woordenboek. Staat vlak bij sarcastisch.

  Wat denken jullie nou zelf? Dat ik het goedkeur dat iemand zijn man in stukjes hakt met een bijl? Denken jullie dat echt? Over ziek gesproken….

  Nee, een beetje door de regels heen lezen hoor. En een beetje lachen zal je kwaliteit van leven geen kwaad doen.

  Dan nog iets: deze vrouw zal haar actie niet zomaar hebben uitgevoerd. Ik rechtvaardig het niet (LEES DIT NOG EEN KEER!!!!), maar als je tot zo’n daad wordt gedreven is er heel wat gaande geweest.

 • William

  Hester,

  Je hele verhaal is totaal niet sarcastisch, probeer dan niet achteraf te zeggen dat het zo bedoeld is. In je hele verhaal komt geen 1 keer een soort realisatie of medelijden voor. Op het einde verbaas je je er bijna nog over dat deze vrouw strafbaar is. Dan kan je ook nog andere mensen hier belachelijk gaan maken en ziek noemen, maar eigenlijk ben jij degene die hier belachelijk doet. Hoe kan je over zoiets nou grappig gaan doen? Vind je dat nou echt leuk?

  Denk is na hoe gruwelijk dat geweest moet zijn. Ik weet zeker als je het met je eigen ogen gezien zou hebben je hier zelfs niet eens SARCASTISCH over DURFT te doen. Jij zou het denk ik niet eens aankunnen.

  Laat je is nakijken

 • Willem

  “Ze heeft hem onthoofd en in stukjes gehakt. Way to go girl!”

  ???? Geen woorden voor. Ze zouden jou in stukjes moeten hakken met je verknipte rechtvaardigheidsgevoel voor de vrouwen.