Zie hoe een man is, aan de hand van zijn penis

Aan de hand van de penis kunnen we aflezen hoe de man in elkaar zit. Heb je natuurlijk niets aan als je al jaren aan dezelfde man kleeft: die ken je inmiddels wel. Maar het is toch handig bij een man wiens penis je voor het eerst onder ogen krijgt. Want de penis vertelt, zo lees ik net op HLN meer over de man dan we denken.

Het gaat hier dan ook niet om zomaar even kijken, we hebben het hier over echt penislezen. Penislezen is degelijk gebaseerd op een eeuwenoude Indische wetenschap, de Lingam Gnosis. Dit geloof gaat ervan uit dat alle penissen grofweg in vier categorieën zijn onder te delen.

De Aarde Penis is groot, onregelmatig van vorm met een donker pigment. Zijn bezitter is vaak huiselijk, functioneel en rechtlijnig. Verwacht van deze man geen spannende seks.

De Lucht Penis is lang, slank, bleek met een kleine bocht. Esthetisch gezien is dit de mooiste penis. Zijn eigenaar is meestal artistiek en intelligent met biseksuele neigingen. Bovendien is het een wispelturige, notoire vreemdganger.

De Vuur Penis is dik, recht en symmetrisch. Van alle typen is dit de meest mannelijke. Deze man is vaak agressief, assertief en dominant. Hij heeft een groot libido en veel charisma. Ideaal voor een 'one-night-stand' maar een vaste relatie wordt absoluut afgeraden.

De Water Penis is klein, dun en zacht. Een waterpeniseigenaar is meestal zorgzaam in een relatie. Hij kookt, poetst, strijkt en is bijna irritant ordelijk. Na een paar glazen alcohol verandert hij in een seksbeest.

Kortom: als ik bovenstaande beschrijvingen lees komt het er op neer dat het geen ruk uitmaakt hoe de penis van je vent eruit ziet: het is hoe dan ook kut!

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer
 • Met die constatering ben ik het helemaal eens! Zo is er ook een verhaal dat je aan de lengte van iemands vingers kunt zien hoe lang zijn penis is. Klopt ook lang niet altijd. Het ligt natuurlijk voor de hand dat een groot iemand grotere handen heeft en waarschijnlijk ook een lange penis. Maar het is geen wet van Meden en Perzen.

 • ragga

  een grote van een penis moet niet uitmaken
  je bent trouwens niet degene die bepaalt je penis moet zijn
  eigenlijk moeten de vrouwen niet veel zeuren zij hebbenjou niet gemaakt
  de heer daar boven heeft ons gemaakt en hoe we zijn

 • Dan is die heer daar boven wel aan het discrimineren geweest. Niet erg netjes van hem.

 • ad

  ten eerste geloof ik niet in een god tentweede vind ik het dan een gore klootzak als ik hem tegen kom schop ik hem de ballen van zijn kont dan kan hij de zaak niet meer verneuken

 • M

  Briljant! Ik lig onder de tafel van het lachen, door de laatste zin. Dank, Hester!

 • esundnies

  HAHAH SUPER!