Singles én informatie scoren op de echtscheidingsbeurs

De eerste scheidingsbeurs heeft duizend bezoekers getrokken, zo . meldde organisator Felix Merks gisterenavond. Daar is ie wel blij mee. Het lijkt me een vreemde gewaarwording, op een beurs te lopen tussen alleaal mensen die in scheiding liggen. Maar aan de andere kant: het is natuurlijk wel de ideale plek om een single tegen te komen. Vooral de workshops over relatiecoaching, probleembehandeling en het oplossen van financiële complicaties rond de scheiding werden drukbezocht. Ook de pers kwam in grote getalen op het evenement af. Maar liefst vijftig journalisten begaven zich vol interesse tussen de gescheiden paren. "De enige klachten die we kregen van bezoekers gingen over de vele vragen die journalisten aan hen wilden stellen", aldus Merks. "En dat kan ik wel begrijpen: een scheiding is over het algemeen geen vrolijke aangelegenheid. We moeten maar kijken hoe we dat volgend jaar anders kunnen aanpakken".

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer