Kwart vrouwen schaamt zich voor haar man

Ben je gelukkig met de man waar je nu mee leeft? Dat vraag ik omdat 20 procent van de vrouwen als ze haar leven zou kunnen overdoen, dat met iemand anders zou doen, zo blijkt uit onderzoek van het communicatiebureau Fé bij 2.000 Belgische vrouwen. Met andere woorden: je kunt er maar beter nu achter komen dat hij niet de juiste is en zorgen dat je wel bij de juiste kerel terecht komt, dan dat je met een been in het graf tot de conclusie komt dat het gelukkiger had kunnen zijn. Maar er bleek nog meer…. Verder bleek uit de enquête dat een kwart van de vrouwen zich schaamt zich voor haar partner, 73 procent ergert zich regelmatig aan hem en een derde heeft regelmatig geheimen voor hem. Toch is de helft van de vrouwen tevreden over haar seksleven. Het uiterlijk blijkt belangrijk te zijn voor vrouwen, 50 procent vindt zichzelf wel te dik en 1 op 3 is niet tevreden over haar uiterlijk. 31 procent van de Belgische dames gebruikt geen dagcrème.
Kleine kantjes van vrouwen
Vrouwen durven ook hun kleine kantjes toe te geven. Zo is de hoofdzonde van vrouwen hun roddelgedrag, verder schamen ze zich om hun luiheid, jaloezie, bekennen ze regelmatig te liegen en smoezen te verzinnen om niet te moeten vrijen. Op de tiende plaats staat het faken van orgasmen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • dat de grootste hoofdzonde roddelen is van vrouwen, daar zouden vrouwen zich voor moeten schamen, een zonde die bijna onbekend is bij veel mannen

    en ach…schamen, ik denk dat dat een groot woord is, ik schaam me ook wel eens voor een opmerking die mijn lief maakt…maar dat betekent nog niet dat ik mij per definitie voor hem schaam…dan moet je een relatie verbreken, want dat lijkt me niet eerlijk tegenover je partner