Mannen vinden zeikende vrouwen maar irritant (DUH!)

Mannen moeten niets hebben van het gezeik van vrouwen, zo blijkt uit een onderzoek van datingsite Victoria Milan onder 2.106 leden. Ruim 28 procent van de mannen geeft aan af te knappen op het gezeur van hun vrouw of vriendin. NOU: WIJ OOK HOOR! Zeiken is gewoon bloedirritant! Laten we er lekker mee ophouden! Iets meer dan 13 procent zegt zijn vriendin na verloop van tijd niet meer aantrekkelijk te vinden en bijna 10 procent wordt moe van haar gevit. Ruim 8 procent van de mannen vindt dat zijn vriendin teveel lichaamsbeharing heeft en 6 procent noemt haar krenterig.

Bijna 5 procent vindt dat ze te afhankelijk is van haar ouders en iets meer dan 4 procent zegt dat ze zich wel wat vaker mag wassen. Tenslotte zegt 4 procent van de mannen dat hij zich stoort aan haar gesnurk.
Van de vrouwen vindt bijna 19 procent haar man of vriend lui. Zo’n 15 procent vindt hem gierig en 13 procent zegt dat hij zeurt. Ruim 12 procent zegt dat hij veel te hard praat, 8 procent vindt dat hij meer aan het huishouden moet doen en 7 procent ergert zich aan zijn gênante moppen.

Bijna 7 procent van de vrouwen zegt dat hij te afhankelijk is van zijn ouders en ruim 5 procent vindt dat hij zich slecht kleedt. Iets meer dan 4 procent vindt dat haar man wat vaker moet douchen en iets minder dan 4 procent vindt het irritant dat hij de deur niet dicht doet als hij op het toilet zit. Of al deze ergernissen de reden zijn dat de ondervraagde mannen en vrouwen zich hebben aangemeld voor een datingsite, is niet bekend.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
 • Internet dater

  Juist ophouden met dat gezeur. Houdt het Pril.

  Positief, Realistisch, Integer en Luchtig!

  Dat heb ik ook eens geleerd van iemand.

  Zo heb je voor mannen met internet daten en SMS-en ook LAS =

  Leidend, Authentiek, en Speels. dat las ze allemaal in jouw e-mail of SMS!