Vrijwel alle vrouwen worden opgewonden van andere naakte vrouwen

Schermafbeelding 2015-11-09 om 18.28.38Hetero vrouwen blijken een zeldzaamheid te zijn, zo meldt een studie van dokter Gerulf Rieger van de afdeling Psychologie aan de Universiteit van Essex (Engeland). In het onderzoek werd onder meer ontdekt at (naast lesbiennes) ook vrouwen die zeggen dat ze hetero zijn, opgewonden worden van video’s van naakte vrouwen. Voor dit wonderschone onderzoek heeft de professor 345 dames naar zijn proefruimte laten komen. De vrouwen mochten allemaal de video’s met naakte mannen en de naakte vrouwen bekijken. Terwijl de vrouwen naar die video’s keken, werd hun gedrag geanalyseerd.

De onderzoekers keken bijvoorbeeld naar de verwijding van de pupillen van de proefpersonen. Bij 74% van de ‘hetero’ vrouwen werden de pupillen groter tijdens het kijken naar de video’s, wat op opwinding duidt. De vrouwen zeggen hetero te zijn, maar de onderzoekers maten een sterke seksuele opwinding bij zowel de naakte mannen als de naakte vrouwen. Dokter Rieger zegt over zijn onderzoek: “Ook al zegt de meerderheid van de vrouwen dat ze hetero is, ons onderzoek laat duidelijk zien dat als het aankomt op waar ze opgewonden van worden, ze of bi of lesbisch zijn, maar echt niet hetero.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • rob

    ik wil seks daar hou ik ok van kan goed neuk en beffen en ok veel meer standje met me kaar doen bij mijn huis woon in haarlem linschotenstraat 16 mijn lul is ok zo hard en stijf die kan ge woon door gaan met seks ik vaagt er op de vrouwen