Seksloze erotische party in Nijmegen

De politie heeft de directie van discotheek The Matrixx in Nijmegen verboden dat er seks plaatsheeft tijdens de erotische danceparty Erotixx aanstaande zaterdag. Ik gok dat de politie zelf komt controleren of de schaars geklede bezoekers zich aan deze afspraak houden.

Volgens de politie is seks in een discotheek op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening verboden, meldt nu.nl. Discotheekeigenaar Brons en zijn mede-eigenaar Krebbers zijn verbijsterd over het seksverbod. ‘Erotixx heeft elk kwartaal een keer plaats. We hebben altijd een zogenoemde darkroom en er is nog nooit iets verkeerds gebeurd. Tijdens Erotixx gaat het ook niet om keiharde extreme seks, het is een dansfeest voor hetero’s met een soft-erotisch tintje’, aldus Brons.

De politie heeft The Matrixx woensdag laten weten dat de APV oraal, anaal of vaginaal contact waar dan ook in de disco verbiedt. De directie moet daarom zorgen dat er nergens in The Matrixx seks plaatsheeft.

‘We moeten ons daar wel aan houden, anders zijn we in overtreding en kunnen we een fikse boete krijgen. We zullen twee beveiligers speciaal met toezicht in de darkroom belasten. Hoe de politie dan weer controleert of wij ons aan het seksverbod houden, zou ik ook niet weten’, aldus Brons die ook wel een beetje moet lachen om het politieoptreden.

De eigenaar zegt nooit eerder van een seksverbod tijdens een erotische party te hebben gehoord. ‘We snappen ook echt niet waarom de politie dit doet. Maar we zullen de darkroom anders noemen om misverstanden te voorkomen en seksverbodsbordjes ophangen’, aldus de discotheekeigenaar. Het is maar waar je je druk om maakt. Persoonlijk denk ik: laat ze elkaar lekker op alle mogelijke manieren bevredigen, alles is beter dan dronken bestuurders, moordenaars, overvallers en verkrachters. Maar ja, de politie wil ook wel eens wat anders… Of zou er een kind van een agent naar het feest gaan… Een bezorgde papa-agent?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer