Non-stop opgewonden; het zal je maar gebeuren

In eerste instanttie zou je denken dat er ergere dingen zijn, maar non-stop opgewonden zijn is een aandoening waar je als vrouw helemaal niet op zit te wachten. Zij lijden mogelijk aan een nieuw syndroom, het Aanhoudende Seksuele Opwinding Syndroom (PSAS). Dat publiceerde een medisch tijdschrift over seksueel overdraagbare aandoeningen.

Het ligt dus niet aan de kwaliteiten van de partner, dat deze vrouwen onbevredigbaar zijn. Het komt door een afwijking. Volgens de studie in het blad International Sexualy-Transmitted Diseases and Aids is niet duidelijk hoeveel vrouwen aan het syndroom lijden, maar kan het probleem zo groot zijn dat vrouwen in elektrotherapie gaan. Doordat de vrouwen continu opgewonden zijn en daar niets aan kunnen veranderen, hebben ze psychologische problemen en soms zelfmoordneigingen. De seksuele prikkeling kan enkele dagen, maar ook anderhalf jaar duren.

De oorzaken voor PSAS zijn nog niet duidelijk. Vrouwen die mogelijk aan het syndroom lijden, komen zelden voor hun probleem uit, aldus een onderzoeker. Volgens het artikel werpt het syndroom een nieuw licht op vrouwelijke seksualiteit. Het vaker voorkomende probleem bij vrouwen is het uitblijven van een orgasme.

Ik kan me zo voorstellen dat een man wel geïntrigeerd is door een vrouw met zo’n probleem. Want meestal zijn zij de onbevredigbare figuur in de relatie. Maar om nou te zeggen dat er nog iets van je leven terecht komt als je 24/7 seks hebt… Nee, dan liever syndroomloos.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer
 • furby

  leuk toch.. ik ben ook 24 uur per dag opgewonden !!

 • sofie

  Maar het is wel vervelend als je er serieus psychologische problemen van krijgt…Kan me voorstellen dat het door die drang heel wat tegenstrijdige en twijvelachtige gedachten oproept, dan kan je flink in de war raken.

 • Miek Schenk

  Ah, noemen ze dat tegenwoordig het PSAS syndroom, want er wordt gesuggereerd of het net is ontdekt maar de aandoening is al heel lang bekend alleen stond het voorheen bekend als nymphomanie.

 • Misverstanden:
  1.Ook mannen kunnen dit krijgen. Alleen heten die ziektes wat anders maar is hetzelfde (sommige wel 30 cm lang en gaan NIET vanzelf over. Vooral hasj-gebruik met vreemde toevoegingen (zeeppoeder) geeft nogal eens pijnlijke erectievormen.)
  2.Nymphomanie (brulziekte) is een besmettelijke ontsteking van de eierstok. De ziekte geneest als de veearts de waterachtige gezwelletjes kapotknijpt of je het beest opeet.
  3.PSAS is een inademing met seksferomonen, al dan niet in kunstmatige vorm (zie de website van drogisterij Etos over de sensuele toevoegingen aan spuitbussen.
  In de paarden- en varkensfokkerij een doodnormaal hulpmiddel in de veehouderij.
  4.Een vorsende scriptie over toegevoegde menselijke sexferomonen in spuitbussen vind je op: http://www.promootio.nl/floor scrollen hymphomanie of psas (de letter h voorkomt dat ongewenste sensatiezoekers hierop komen.)

 • alex toucha

  ik ben zo geil als boyter en zou dolgraag met een geile vrouw (opgezwollen drijfnatte schaamlippen) of een man met een hardstikke stijve lul lekker vies mailen.
  is er iemand die daar zin in heeft?
  nou, mail me dan nu, ja, nu, want ik kan het bijna niet meer tegen houden)

 • Latina

  Ik moet zeggen dat ik mezelf wel herken in dit verhaal.
  Het begon vooral in mijn puberteit en is na mijn 20e steeds minder geworden.
  Ik had ook continu een drang/drift naar seks , en idd onbevredigbaar en niet klaarkomen, hele nachten doorgaan en geen toppunt bereiken.
  Ik dacht al dat het niet klopte omdat het ziekelijk was.
  Ik had geen controle, de hormonen raasden door mijn lichaam heen en namen soms mijn gezonde verstand over…. Hierdoor heb ik ook wel spijt van mijn puberteit, ik had er anders op terug willen kijken als een normale puber die niet gedreven werd door hormonen.
  Wat ik mezelf soms afvraag is wat als ik mijn uiterlijk niet mee had en wel die driften had gehad… Ik wil hier niet te lang bij stil staan omdat het best wel eng is…. wat als je de controle te verliest.. Nee dan had ik mezelf echt laten opnemen.

  Maar is het nou erfelijk??Mijn moeder had hier namelijk ook last van…..
  Kan ik iets doen om te voorkomen dat mijn kinderen dit ook krijgen??