Nederland wordt steeds geiler

Wij Nederlanders zijn een geil volk. Het aantal erotische feesten in discotheken is de afgelopen vijf jaar namelijk explosief gestegen. Maar niet alleen dat, we gaan verder. Want ook de extremere seksparty’s -het soort van ‘all the way in the darkroom’- schieten als paddestoelen uit de grond. Erg gezellig natuurlijk, maar ook niet geheel ongevaarlijk… Vozen is prima, als je het maar veilig doet.

Het bericht komt uit de Telegraaf en die krant heeft de cijfers weer van een onderzoek van het Amsterdamse bureau Club Judge, een onafhankelijk keurmerk voor discotheken in Nederland en het buitenland. De erotische feesten vinden overal in het land onder prikkelende namen zoals Ex Pornstar, Little Sins en Wasteland plaats.

In sommige discotheken wordt speciaal voor dit soort party’s een darkroom ingericht, waar je -dus in het donker- vunzige spelletjes kunt spelen. Ben je nou niet iemand die actief mee wil doen, kun je je misschien vermaken op de avonden waar alleen mag worden gekeken.

Het totale aantal erotische feesten is volgens het onderzoek van Club Judge sinds 2000 enorm gestegen. Werden zes jaar geleden nog negentien ‘erosparty’s’ geteld, vorig jaar waren dat er al negentig. En ook dit jaar neemt het aantal feesten weer toe. Ruim dertig procent van de stappers wil graag eens zo’n erotische avond bezoeken, zo blijkt uit cijfers van Club Judge.

Niet iedereen is blij met de feesten die soms al door de jongste volwassenen worden bezocht. Zo verbood de gemeente Nijmegen dit jaar allerlei seksuele handelingen die plaats zouden vinden tijdens erotische feesten in een disco. De politie hield zelfs meerdere avonden een extra oogje in het zeil. Uiteraard. De politie kijkt maar wat graag toe!

Eén van de fetisjfeesten in discotheken is Wasteland in Amsterdam. Het Amerikaanse mannenblad Penthouse beschreef Wasteland als ‘het wildste feest ter wereld’. Volgens de organisator lopen de feesten uitstekend. Mooi. Sex sells. Als ze het maar veilig doen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer