Mannen worden impotent van dominante vrouwen

Mannen kunnen maar slecht omgaan met de toenemende dominantie van vrouwen op het gebied van seks. In sommige gevallen worden ze er zelfs spontaan impotent van. Wat zijn het toch een watjes… Gewoon angst! Dat is het! Maar goed, nou weet ik natuurlijk ook niet hoe dominant 'dominant' is. Want als het inhoudt dat je met een zweep je eigen bed door wordt gejaagd, dan kan ik me wel voorstellen dat je 'm niet meer omhoog krijgt.  

Dat mannen impotent worden van dominante sekspartners blijkt uit een onderzoek onder vijfhonderd Duitse vrouwen tussen de 15 en 40 jaar van enkele farmaciebedrijven. Zo gaf veertig procent aan op een actieve manier seks te eisen van hun partner. Bij veel mannen valt dit echter slecht. Psychologe Eva Wlodarek: “Sommigen reageren met lusteloosheid of zelfs impotentie.” Dit komt volgens haar omdat mannen dominant georiënteerd zijn en slecht tegen kritiek en bevelen kunnen. Haar raad aan vrouwen is: in plaats van te bekritiseren moeten vrouwen hun wensen positief op de voorgrond plaatsen. Door te zeggen: 'Ik vind onze seks goed. Wat vind je ervan als we eens…'

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer
 • X

  toch wel een vreemde reactie.

  Vrouwen klaagden vroeger steen en been dat mannen niet romantisch genoeg waren en niet genoeg aandacht aan het voorspel besteedden.
  Hierdoor hadden ze zelf weinig zin of genot in sex.

  Nu sommige vrouwen de rollen blijkbaar willen omdraaien zijn ze verrast van de resultaten.

  Hoe zouden die vrouwen zich voelen als de man thuis zou komen en zeggen : “schat trek maar alvast je slip uit want ik ga je neuken!”

  Een man wil best ook eens wat romantiek en verleiding hoor, we zijn heus geen beesten.

 • En dan vraag ik mij na het lezen van dit stukje toch af: “Waar komen al die onderdanige mannen, die slaafjes, toch vandaan? Die bijna continue met een stijve lopen, wanneer ze een afspraakje hebben met hun Meesteres? Die is zo dominant als de pest, het slaafje krijgt alleen maar meer zin.

 • tripleX

  Volgens mij vinden de meeste mannen het juist fantastisch als een vrouw aangeeft dat ze sex wil.
  En als ze het goed aanpakt zal ze in 99% van de gevallen haar zin krijgen volgens mij. Mannen zitten sexueel niet zo ingewikkeld in elkaar.

  Maar dominant sex eisen is een ander verhaal. Dat kan je alleen als de ander dat ook van jou kan eisen. Of als je weet dat hij het oké vind.
  Als een vrouw haar man in de kou laat staan als hij zin heeft (en zelfs geen ‘handje helpt’), zal een man minder enthousiast in de houding gaan staan als zij zin heeft.

  En als een vrouw veel sex wil, kan er bij sommige mannen twijfel ontstaan of hij wel voldoet. Dat kan meer dan de aandacht doen verslappen.
  Extra reden om hem gerust te stellen.
  Hoe zekerder de man is hoe meer plezier voor de vrouw.

  Het lijkt of die Duitse vrouwen niet goed door hebben hoe hun mannen in elkaar zitten. Of simpelweg mannen nadoen en merken dat hun man niet opgewonden word van n andere man.

 • Face

  Ik kan mij als getrouwde man(al 25 jaar) met een mooie leuke vrouw, het niet voorstellen dat een man het niet leuk vind om zo nu en dan eens gedomineerd te worden(in meer of mindere mate), zelfs als hij zelf niet mag of kan domineren.
  Als je je gewone dagelijkse leven op basis van gelijkheid leeft is een prikkeling zo nu en dan erg leuk en fijn om te beleven.

 • Face

  Jammer dat er geen vrouwelijke reacties komen.

 • Martijn Fransen

  Farmacie bedrijven hebben er gewoon baat bij zulke praatjes te houden. Eén potente man kan wel 140 vrouwen zwanger maken zonder dat hij daar enige moeite voor hoeft te doen.

  Het is niet verstandig om daar stoer over te doen. Maar een straat voordat je erop gaat staan, ga bij het leger als je mensen wil helpen en bewaar je krachten voor in de ring.

  Verder is het heel vervelend dat vrouwen die vervelend omgaan met mannen niet opgesloten worden en dat mannen wel naar de gevangenis moeten na pesterij en intimidatie.

 • @Martijn: Vrouwen die vervelend omgaan met mannen verdienen een medaille omdat ze gelukkig toch nèt niet zo moordend, verkrachtend of zeer traumatiserend als mannen zijn. En dan bedoel ik dìe mannen die dus in de gevangenis terechtkomen. Vrouwen willen mannen hooguit gebruiken voor hun eigen doeleinden en daarna wegwezen! Mannen echter hebben, wanneer vrouwen niet aan hun lusten willen voldoen, de nare neiging om hun ego mee te laten spreken en daarom gebeuren er zoveel vervelende dingen met verstrekkende gevolgen.
  Dus wrijf maar in je handen wanneer je een volgende keer een dominante vrouw tegenkomt: dat kan smullen worden.

 • Mark

  Waarom kom ik die vrouwen nou nooit tegen. Ik ben al jaren op zoek. Leuke eigenzinnige, kunstzinnige jongen 42jr. zoekt dominante geemancipeerde vrouw die kan relativeren. groetjes Mark

 • Ali

  Makkelijk is het niet mark. Ik ben zelf ook op zoek naar een dominante meid en had laatst een dame genaamd Lisa (uit het zuiden des lands) gedate die best wel dominant was. Maar echte dominantie heb je of je hebt het niet..

 • Mark

  Ja, shit he, van die nep dominas, doen dominant maar als puntje bij paaltje komt ……

 • danny

  ik ben sinds twee jaar met een erg dominante vrouw getrouwd, ze was ervoor altijd kalm .

  op de huwelijksnacht begon ze op mij te schreeuwen met een zuurgezicht en wilde nog een gouden ketting anders deed ze zich niet uit. ik was geschrokken . De dagen daarna waren bijna altijd hetzelfde dominanties. ik had schrik om met haar te vrijen . vanaf toen liggen we als broers en zusters thuis en het geruzie duurt voort en ik heb geen zin. ondanks dat zie ik haar nog wel graag,maar ya mn sex leven is naar de klote.een vrouw moet voor mij heel kalm en vertrouwbaar zijn ,anders lukt het niet bijmij.ik sta nu verstopt in een stomme relatie en ik kan er niet uit. danny

  • hihi

   Gelul!

   • Lin

    Werkelijk,…moeten wij dit verhaal geloven?!
    Ze was gewoon altijd al dominant,en jij likte daarop!!
    Nu, zielig lopen doen,…pas maar op ik zou zo met mijn hak op je hand kunnen trappen….zielepiet!!

 • Danny, er zijn verschillen tussen dominant als roleplaying en dominant in de vorm van gewoon niet aardig.
  De ene is voor sexueel genot, de ander is om je partners monddood te maken.