Mannen: wij zijn nooit ‘te klein’ voor jullie enorme penissen!

Er zijn mannen die beweren dat vrouwen 'te klein' zijn voor hun enorme tuinslang. Mocht je ooit zo'n verhaal horen, kap het dan direct af. Want een te kleine vagina bestaat niet. Waanzinnige opschepperij dus. Of de vrouw heeft hem het verhaal gewoon wijsgemaakt om op een zo positief mogelijke manier te brengen dat ze er geen zin meer in heeft…

De gemiddelde vagina is 8 centimeter diep, heel wat minder dan de meesten denken dus. Maar als een vrouw opgewonden is, kan daar wel de helft bijkomen. Verder dan 12 centimeter gaat het zelden. Eigenlijk is het vergelijkbaar met een erectie van de penis bij mannen. Hierdoor zal een penis bijna nooit 'te klein' zijn om aan de achterkant van de vagina te komen. Moest dit nu wel zo zijn, maakt dat op zich weinig uit. De voorste delen van de vagina zijn immers de gevoeligste.
De breedte van een vagina echter, kan wel enorm variëren. Dit gaat van nul centimeter in rusttoestand, dan kleven de wanden aan elkaar, tot wel 10 centimeter als een vrouw aan het bevallen is. Een vagina is dus enorm rekbaar, dat merk je wanneer een man penetreert tijdens een vrijpartie. Maar net omdat ze zo rekbaar is, zal een vagina de penis mooi omsluiten tijdens seks, zodat het voor zowel de man als vrouw aangenaam is. Je moet de vagina als een orgaan en niet als een statische koker zien. Ze krimpt en zet uit als de situatie daar om vraagt dankzij omringende spieren.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer
 • Olga

  Beetje dom van zo’n man. Als een vrouw een kind kan baren (die heel wat groter is) is zo’n tuinslangetje nog maar een peulenschil.

 • Big Dog

  Hahahah ja ene peulen schil. maar ik denk niet dat een vrouw wil uitscheuren en dichtgenaaid moet worden na elke keer sex dus vergelijk het a.u.b. niet met de geboorte van een kind.

 • Olga

  Nee, maar als er fysiek gezien een kind door kan, dan kan zoiets duns er ook wel door hoor. Lezen is ook een kunst zeg! :) Ik wil er dus alleen maar mee zeggen dan zo’n tuinslangetje, hoe dik ook, echt geen probleem is. Sorry als je in je ego aangetast bent. hahahahahaha

 • Ben

  Ik weet niet of het artikel zo waar is. Ik ben niet extreem groot geschapen maar ik heb toch 2 vriendinnen gehad die het echt niet erg zouden vinden was ik wat kleiner geschapen. Niet ieder standje was mogelijk omdat de penetratie dan te diep en daardoor pijnlijk zou zijn. En bej je daar als man blij mee of trots op? Nee!! Lekkere ongedwongen sex is beter als je soms in te moeten houden.

 • Hannie

  Ik denk soms ook dat ik te klein ben,hoe kom ik op dat idee? Mijn vriend kon hem er niet in krijgen.Volgens mij kan alles,ook een nauwe vagina hebben. Het was voor mij wel de eerste keer. Waarom denk ik toch altijd ik ben niet normaal,is het geestelijk? Zie wel op straat dat iedereen kinderen heeftmdie hebben toch allemaal sex gehad. Waarom denk ik dan zo over mezelf? onzekerheid over mijn lichaam,dat ik niet normaal ben?

 • Corset-lover

  Het zal jouw onzekerheid, angst zijn @Hanna.
  Vooral de eerste keer, onbewust je spieren rond je vagina aanspannen in plaats van ze automatisch toe te laten geven zodat een penis toegang heeft binnen te gaan. Simpel gezegd: jouw vagina en je spieren er omheen moeten er aan wennen en hoe vaker je in penis in je vagina krijgt, hoe sneller jij van je onzekerheid en angst af bent. Zet in ieder geval de gadachte dat jij denkt niet normaal te zijn beslist van je af zeg, je hebt een normaal lichaam.

 • helena

  Heb ook altijd gedacht dat ik te klein was en nog steeds,hoe komt dit toch? Weet niet waar die gedachte vandaan komt. Ik menstruer gewoon dus er moet een gat zitten. miderwaardigheidscomplex? Ben nog maagd. Mijn zusje zei stel dat het gewoon lukt de eerste keer wat denk je dan? jaren die gedachtes voor niks. Vreemd,de meeste meisjes denken toch niet zo als ik. Ik ben wel tenger,45 kilo misschien denk ik dan dat mijn vagina ook te klein is,dat het daar aan ligt.Volgens mij heeft gewicht en mager postuur toch niets met je geslachtsorganen te maken. Dus mager jongens hebben allemaal kleine penissen? is volgens mij ook niet waar.

 • helena

  Mijn moeder zegt de hele wereld heeft kinderen,stel dat het zou voorkomen zou het op het nieuws komen,en zouden er minder vrouwen kinderen hebben. Kijk maar op straat allemaal hebben ze kinderen,van alle rassen. Dan denk ik ook weer waarom zou mijn vagina dan klein zijn? ben je volgens mij wel de minderheid. en toch blijf ik tot mijn ontmaagding denken mijn vaina is te smal…schijnbaar onzekerheid vanuit mijn puberteit,ben veel gepest en me ander s gevoeld,zou daaraan kunnne liggen.