Vrouwen maken geluid tijdens seks om…te manipuleren

Doe je het wel eens? Iets als  “O, mijn god!” roepen tijdens de seks? Zeg nou eens eerlijk…waarom doe je dat? Bij veel vrouwen is het namelijk een stukje acteerwerk om mannen te manipuleren. En het werkt, laten we wel zijn! Dat onze kreten lang zo oprecht niet zijn als moet lijken blijkt uit onderzoek dat deze maand gepubliceerd werd in Archives of Sexual Behavior. Onderzoekers Gayle Brewer en Colin Hendrie vroegen 71 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 48 jaar naar hun `geluidsgedrag’ in bed. De geluiden werden in categorieën gedeeld, bestaande uit ‘stilte’, ‘kreun/grom’, ‘schreeuw/gil/kreetje’, ‘woorden’ (zoals “Ja!” of de partners naam) en ‘instructies’ als “meer”. Andere vragen gingen over het waarom van deze geluiden en wanneer de vrouwen een orgasme kregen, als ze die al kregen, en zo niet, waarom ze dan al dat geluid produceren. Versnellen van ejaculatie Conclusie: niet om seksuele opwinding te uiten maken vrouwen bewust geluid, maar om hun partner te beïnvloeden, zegt Brewer. “Mannelijk gedrag wordt gemanipuleerd ten voordele van de vrouw.” En dan niet om de volgende dag een paar mooie oorbellen cadeau te krijgen, maar om de ejaculatie van de partner te versnellen. Redenen daarvoor zijn verveling, vermoeidheid, ongemak of tijdgebrek. Het onderzoek wees zelfs uit dat wanneer vrouwen het meest opgewonden zijn, bijvoorbeeld tijdens orale seks wanneer een orgasme waarschijnlijker is, ze maar weinig van zich laten horen.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
 • O jee, en al die mannen zo maar denken dat ze het hartstikke goed doen in bed. Tja, geen wonder dat al die dames de daad z.s.m. gedaan willen hebben: meneer bakt er niks van, maar krijgt ondertussen aanmoediging.

 • lily

  haha mannen zijn sukkels

 • joeri

  Sommige intelligente mannen zijn zeer goed in het bespeuren van faken, een meisje die faket is niet alleen oneerlijk en ongevoelig tegenover haar ventje maar vooral tegenover zichzelf. Er zijn er weinig waarschijnlijk maar als ik het merk kan ik niet tot een orgasme komen tenzij misschien als we goed beschonken zijn

  Zo verknoei je in mijn opinie de kansen van je ventje dat hij ooit het wel goed zal doen want je doet hem denken dat hij het goed doet, met als gevolg dat je blijvend teleurstelling na teleurstelling mee maakt

  Het verschil tussen een meisje en een vrouw wanneer volwassen is et zelfde als bij een vent en een man, de gevoeligheid, de speelsheid en het vertrouwen waar je samen mee een lekker orgasme voor elkaar bouwt, neemt en geeft.

  Door je gevoelens af te sluiten kan je niet goed komen tenzij je vertrouwen hebt opgebouwd door al voorheen vele malen gevoelig te zijn tijdens het vrijen, dit alles is mijn persoonlijke opinie uiteraard..